Arizona Sunshine 2018-03-28T11:53:32+00:00
0
MULTISPILLER
0%
EVENTYR
0%
HANDLING
0%
VOLD
0
ALDERSGRENSE

ARIZONA SUNSHINE

Bygget utelukkende for VR, plasserer Arizona Sunshine deg midt i en zombieapokalypse. Behandle våpen med virkelige bevegelser, fritt utforske en post-apokalyptisk verden, og legg dine overlevelsesevner til testen i VR – å sette undead tilbake til hvile er mer spennende enn noen gang før.

Den virtuelle virkeligheten møter zombieapokalypsen! Arizona Sunshine er en førstepersonsskytter bygget utelukkende for VR som nedsetter deg i et post-apokalyptisk sørvest-Amerika som er overskredet av zombier.

Når du hører et glimt av en menneskelig stemme på radioen, hopper dine forhåpninger – det er overlevende ute i den blåsende heten i post-apokalyptiske Grand Canyon-staten! Bevæpnet med litt mer enn dine bevegelsestyrte våpen og den knappe ammunisjonen og forbruksvarer du finner underveis, må du navigere i horder av zombier som kommer til hjernen din i desperat søken etter menneskelig kontakt.

Utviklet fra grunnen til HTC Vive , Arizona Sunshine setter deg midt i en zombie apokalypse. Behandle våpen med virkelige bevegelser, fritt utforske en post-apokalyptisk verden, og legg dine overlevelsesevner til testen i VR – å sette undead tilbake til hvile er mer spennende enn noen gang før.

  • Virkelig våpenhåndtering: Bruk VR-bevegelsestyringer, håndter 25+ våpen med virkelige bevegelser. Forvent anfall, administrer ammunisjon og sikle ned severdighetene for å sprenge fiender til undead stykker.
  • Kampanje i full størrelse: Innebygd Bite-sized VR-biter som sammen danner en fullstendig fortelling, gir kampanjen deg muligheten til å hoppe inn for en kort økt eller holde seg for hele turen.
  • Gratis utforsking: Beveg deg uten begrensninger for å utforske en rekke store sørvestlige amerikanske miljøer, inkludert forrædersk canyons og dype, mørke gruver.
  • Immersiv zombie overlevelse: Skyll miljøet, lur undead fiender og administrer ammunisjonen og forbruksmateriellene i en kamp for å overleve mer nedsenkende enn noen gang, takket være VR.
  • Co-op multiplayer: Samarbeide med en venn i co-op kampanje modus eller multiplayer Horde-modus for opptil fire spillere. Men pass opp, mer varme hjerner betyr mer sulten undead.
  • Enestående VR-realisme: Når den drives av en AMD prosessor eller tilsvarende, gir Arizona Sunshine uovertruffen realisme til VR-spill med zombiemutilasjon, ødelegge omgivelser og en generell filmopplevelse.
  • Bare i VR: Arizona Sunshine er en VR-skytter utelukkende bygget for VR. Trinn inn i en zombieapokalypse som om du virkelig var der og ta på undead, i motsetning til noen gang før.

 

Tilbake til Spill