oceanrift

/oceanrift
oceanrift 2018-03-28T12:26:12+00:00
0%
EVENTYR
0%
HANDLING
0
ALDERSGRENSE

OCEAN RIFT

Ocean Rift er verdens første VR akvatiske safari park. Utforsk en levende undervannsverden full av liv, inkludert delfiner, haier, orker, skilpadder, sjøslanger, stråler, manater, sjøløver, hvaler og til og med dinosaurer! *

  • Ocean Rift er verdens første VR akvatiske safari park. Utforsk en levende undervannsverden full av liv, inkludert delfiner, haier, orker, skilpadder, sjøslanger, stråler, manater, sjøløver, hvaler og til og med dinosaurer! *Ocean Rift har 12 habitater klar for deg å utforske. Miljøer spenner fra korallrev, mangrove sumper og skipsvrak, til dyphavet, arktisk og Atlantis.

    Aktiver utdanningsmodus for å lære mer om dyrene du kommer over. Det er over 40 fullt fortalt informasjonspunkter å finne.

    Ocean Rifts stjernedyr er animert ved hjelp av et avansert prosessanlegg. Målet er å produsere livslig oppførsel, og vise noe av bevegelseshastigheten og fingerfrekvensen som er vist av ekte ekvivalenter. Delfiner for eksempel vil vri, snurre og svømme gjennom hoops på endeløs rekke måter, slik at ingen to besøk til Ocean Rift blir det samme!

    * (Vel, teknisk utdøde forhistoriske reptiler)

Tilbake til Spill